Instore design, butiksindretning, salgsdisplay

Instore design, butiksindretning, shop-i-shops, messestande, POS-materialer, salgsdisplay...

Når Bilka og Arla Foods gennem tiden har henvendt sig til os, så tror vi bestemt ikke, det er fordi, vi er specialister eller de største inden for butiksindretning... - men måske fordi vi kan et eller andet!

Om opgaven består i at udarbejde den visuelle identitet af en forretning på 800 kvm med alt, hvad dette indebærer... eller det er udvikling af salgsdisplay i forbindelse med en kampagne, så er opgaven den samme. Det handler om at formidle et budskab, at give forretningens kunder en god oplevelse - og at sælge nogle varer.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for retail og visuel kommunikation. Vi skaber unikke kundeoplevelser med et twist og med sans for forretningsforståelse.

Eksempler på løsninger:

Design af Osmo POS-display, E. Marker A/S Design af Osmo salgsdisplay, E. Marker A/S Instore design, Bilka Hillerød Indretning af cafe, Bilka Hundige Design af informationsvæg, Bilka Vejle Design af planchevæg, Bilka Vejle Instore design, Kærgården Steg & Bag Ideoplæg på design af Unika-konceptbutik Instore design, Buko Instore design, Kelda saucer Messestand design, Blueline Messestand design, Tangora Butiksindretning, Art Gallery PS
Instore design kontakt os

Få et uforpligtende tilbud!
T: 23 34 32 98
E: info@artdir.dk
Gå til kontaktsiden ...

Instore design Aarhus | Copyright © ArtDirect'r Grafisk Design, Århus | Simonzen grafisk

Følg os:


Visit Art Gallery PS